Sikr dit hus med effektiv børnesikring og vindueslåse

Vi tilbyder vindueslåse og børnesikring af vinduer

Bestil børnesikring til din boligs vinduer

Oplever du også, at dine børn er begyndt at blive mere nysgerrige? Så snart et barn er i stand til at bevæge sig rundt ved egen hjælp, begynder opdagelsesrejserne i hjemmet. Mange børn i alderen et til to år er i stand til at kravle op for at åbne vinduer. Udfordringen med nysgerrige børn er, at de ikke altid selv har en fornemmelse for, hvornår noget er farligt.

Udover børnesikring af vinduer er det vigtigt at placere dine møbler med omtanke. Tænk derfor over, hvordan du placerer dine møbler i forhold til dine vinduer. Står der stole, sofaer, skamler eller andet, som små børn kan kravle op på, og bor du højt oppe i enten en lejlighed eller har et hus med flere etager? Så er det vigtigt at få monteret børnesikring af vinduer for at undgå ulykker. Udover at de sikrer sig mod, at dit barn åbner vinduet, gør det også langt sværere for tyven at brække vinduet op.

Vi hjælper med børnesikring af dine vinduer

Det er ikke kun grebene, du kan gribe til, når du vil børnesikre dine vinduer. Ved at montere vores børnesikring til vinduer får du mulighed for at begrænse, hvor meget vinduet kan åbnes, og at dit barn ikke vil kunne åbne vinduet mere end beslagets rækkevidde.

Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og montere vindueslåse – uanset om du bor i lejlighed eller hus. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan rådgive om den bedste løsning for børnesikring af dine vinduer.

Modtag et uforpligtende tilbud på montering af vindueslåse

Vil du gerne høre nærmere om vores vindueslåse? Så står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål om vores forskellige typer vindueslåse. Vi sender altid gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os telefonisk på 30 30 30 18 eller pr. mail info@safety-laas.dk.

Sidebar