Erfaren låsesmed på Nørrebro rykker ud akut

Vores låsesmede på Nørrebro laver altid et ordentligt arbejde og rykker akut ud

Låsesmed på Nørrebro med 4,8 stjerner ud af 5

Vi er din låsesmed på Nørrebro, der rykker ud til alle former for akutte sager og hjælper også gerne med opsætning af tyverisikring og meget mere. Med vores mange tilfredse kunder i København og Sjælland er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Læse mere om vores kunders udtalelser.

Safety Låse & Sikring er din professionelle låsesmed på Nørrebro. Vores låsesmede har omfattende erfaring, som dækker både arbejde med boligselskaber, erhvervskunder og private. Med vores mange års erfaring har vi mulighed for at levere de helt rigtige løsninger til fair priser.

Vi leverer tyverisikringsløsninger og rykker ud til både private, erhvervsdrivende og boligselskaber på hele Nørrebro.

Som beboer på Nørrebro, hjælper vi dig med at forebygge dit hjem for indbrud og andre låsesmedsopgaver. Vi tilbyder Nørrebros boligselskaber rådgivning og installation af låse, adgangskontrol og dørtelefoner. Til erhvervslivet på Nørrebro tilbyder vi kompetent rådgivning til valg af låsesystemer, gittersikring, videoovervågning, adgangskontrol og meget mere.

Låsesmed på Nørrebro rådgiver dig til valg af tyverisikring

Ønsker du, at sikre din bolig eller din virksomhed mod ubudne gæster og tyveri? Så står vi klar ved telefonen, hvor vi kan afstemme dine behov, og dermed tilbyde dig den bedste løsning. En af vores låsesmede vil køre ud til dig på Nørrebro, og installere hele tyverisikringen. Vi sikrer selvfølgelig, at alt er klar til brug, inden vi tager afsted igen.

Lyder det som noget for dig? Så tag kontakt til os på 30 30 30 18. Vi aftaler et møde med et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed.

Brug for hjælpe fra en akut låsesmed?

Er du kommet til at låse dig ude af din lejlighed? Så kontakt vores låsesmed på Nørrebro, så vi kan rykke akut ud til din adresse, hvis uheldet skulle være ude.

Vores låsesmed på Nørrebro står klar ved telefon

Skulle du have spørgsmål til vores tyverisikringer eller andet? Så står vores låsesmed på Nørrebro klar til at besvare dine forespørgsler alle hverdage mellem 7:00 – 18:00. Vi kan kontaktes telefonisk på 30 30 30 18 ellers er du også velkommen til at sende en mail på info@safety-laas.dk

Sidebar