Hvad siger vores kunder?

Her på siden kan du læse, hvad vores mange glade kunder siger om os

Brian Strehmel Svendsen
Retail Maintenance & Project Manager, Hi3g

“Safety låse og Sikring har i de sidste 8 år serviceret Hi3g i hele landet. Vi har i alle år været utrolig glade for at have Safety Låse og Sikring, de er altid servicemindet, og har den rigtige attitude, også når det gælder haste opgaver, på alle tider af døgnet.

Alle deres folk er utrolig dygtige, og kommer altid ind af døren med et smil på læben.

Vi er glade for samarbejdet med Safety Låse og Sikring, og kan kun give dem de bedste anbefalinger.”

Johnny Persson – Facility Manager

“Vi har brugt Safety Låse og Sikring som vores faste samarbejdspartner i Maglelund siden firmaets start. De har laver service på alle vores låsesystemer, og de alarmer vi har. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger, og ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.”

Torben – Lejerbo afd. 082

“Safety Låse og Sikring har været vores faste samarbejdspartner i Lejerbo, igennem de sidste 10 år. Vi har altid været glade for Safety låse og Sikring. De laver alt service på alle vores låsesystemer, og alm. daglig service arbejde.

Vi kan give dem vores bedste anbefalinger, og ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.”

Torben Dall-Nielsen – Gladsaxe Kommune

“Er yderst tilfreds med deres håndtering af opgaver de bliver bedt om at udføre. Jeg bruger dem i Gladsaxe Kommune samt for den Andelsforening jeg er formand for – 110 lejemål.”

Kristian Østerbye Pedersen – Byggeleder

“Det er første gang at vi arbejder sammen med Safety låse & Sikring på et stort bygge projekt og vi har nydt godt af deres rådgivning.

De har leveret og monteret et nyt låsesystem og besætninger til projektet i Rødovre, og vi har haft et godt samarbejde med deres medarbejdere på pladsen.

Jeg giver dem de bedste anbefalinger, og jeg vil se frem til at arbejde sammen med dem en anden gang.”

Sidebar