Vi hjælper boligselskaber med alle slags sikkerhedsløsninger, dagligt vedligehold og service

Vi hjælper boligselskaber med alle slags sikkerhedsløsninger

Få en individuel og tilfredsstillende løsning hos os

Safety Låse & Sikring har i mere end 20 år været rådgiver for boligselskaber i København. Vi ved præcist hvad det kræver at levere ordentlige låse- og sikringsforhold i et boligselskab, og du kan trygt regne med, at vi løser din opgave til perfektion. Vi har et bredt udvalg af ydelser, og vi laver alt fra nye briksystemer, dørlukkere og -automatikker, låsesystemer, dørtelefoner m.v.

Skab tryghed for beboerne

Med en dørtelefon oplever beboerne i ejendommen større tryghed. Det er nemmere at få gæster og samtidig kontrollere tilstrømningen i bygningen. Vi har både traditionelle løsninger inden for dørtelefoner, men også mere avancerede systemer. Vi laver en individuel løsning til dit boligselskab, som passer til bygningens størrelse og beboernes aktivitet. Vi laver låsningssystemer til alle typer bygninger, og vi forhandler systemer fra Ruko, Evva og Dorma. Vi laver også service på alle slags låsesystemer, gamle såvel som nye.

Sikkerhedsdør og ståldør

Når du vælger os, kan du en attraktiv servicekontrakt. Det vil sige, at vi kommer forbi 1-2 gange årligt og tjekker, at alting virker som det skal. Det sker på baggrund af en skriftlig aftale, der giver dig garanti og sikkerhed for, at alting virker som det skal. Du kan stole på, at vi identificerer eventuelle problemer hurtigt og effektivt. Når du vælger os, sparer du også tid og penge på at finde håndværkere, der måske ikke kan klare opgaven.

Vi tilbyder attraktive serviceaftaler

Vores mangeårige erfaring med servicering af erhverv og boligselskaber har medvirket til, at vi kan tilbyde både skræddersyede og prædefinerede serviceaftaler, der kan imødekomme alle typer behov.

Det giver vores kunder en ekstra tryghed og sikkerhed, da vi ud fra aftalte betingelser udfører service et aftalt antal gange pr. år. Dette er med til at sikre jer mod nedbrud på installationer, låsesystemer, kameraer, batterier mv., der ellers kan blive dyre at nyerhverve.

Vi tilbyder gennemskuelige løsninger på alle vores sikringsløsninger og -installationer til erhverv og boligselskaber, så vi på den måde sikrer dig bedst muligt mod uheld, snavs og slitage.

Løsninger i kvalitet

Vi har kunder i København og omegn, og vi kører gerne til resten af Sjælland for at nå ud til dit boligselskab. Igennem forløbet tilbyder vi faglig rådgivning og assistance, så du er sikker på at ende med det rigtige produkt. Vi har en omfattende procedure for kvalitetskontrol, og vi leverer kun løsninger i den bedst mulige kvalitet. Vi lægger en stolthed i vores fag, og derfor kan du regne med, at vi leverer solide resultater.

Kontakt os endelig for mere information om vores service og erfaring med boligselskaber.

Sidebar