Låsesmed på Frederiksberg med over 30 års erfaring

Vi sikrer dit hjem mod ubudne gæster. Med mere end 30 års erfaring og døgnvagt 24/7 giver vi dig det sikreste valg og den bedste hjælp.

Akut låsesmed på Frederiksberg

Hvis uheldet er ude, og du er kommet til at låse dig ude af din bolig, eller du har haft indbrud, så kan vi hjælpe. Hos Safety Låse & Sikring tilbyder vi akut hjælp som låsesmed på Frederiksberg døgnet rundt alle ugens syv dage. Desuden hjælper vi med installation af låsesystemer og tyverisikring for at beskytte din bolig mod indbrud.

Med over 30 års erfaring inden for branchen er vores kompetente sikringsteknikere i stand til at løse dine problemer hurtigt og effektivt og kan samtidig tilbyde professionel rådgivning i forhold til valg af låse og tyverisikring. Kontakt os på telefon 30 30 30 18 eller via mail på info@safety-laas.dk og lad os hjælpe dig.

Derfor skal du vælge os

Når du har brug for en låsesmed, skal du vælge os fordi:

  • Vi kommer hurtigt ud i tilfælde af akut hjælp på hele Frederiksberg, uanset om det er ved Fuglebakken, Forum eller Frederiksberg Have.
  • Vi bestræber os altid på at tilbyde den bedst mulige service til den bedst mulige pris.
  • Vi omkoder og udskifter låse fra en bred vifte af anerkendte mærker, bl.a. Ruko, Dorma, Evva m.fl.
  • Vi tilbyder mere end blot låse, da vi kan hjælpe med opsætning af alarmsystem, videoovervågning m.m.

Tyverisikring og gratis sikkerhedstjek på Frederiksberg

Det er vigtigt at minimere risikoen for indbrud ved at installere ordentlig tyverisikring. Hos Safety Låse & Sikring kan vi rådgive dig omkring tyverisikring, og som din låsesmed på Frederiksberg kan vi også hjælpe med opsætning og installation.

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så vi kan give dig en idé om, hvor stærk sikkerheden er, og hvordan den kan forbedres. Alt efter boligens størrelse og beliggenhed kan det give mere mening med videoovervågning, alarmsystemer eller andre løsninger. Tag kontakt til os og lad os tage et kig på sikkerheden i din bolig.

Spørgsmål og svar

Sidebar