Porttelefoner til erhvervsdrivende i hele Københavnsområdet

Vi kan løse alle opgaver inden for dør- og porttelefoner til erhverv

Porttelefoner eller dørtelefoner som en sikker løsning til din virksomhed

Søger du dørtelefon som virksomhedsejer, der gerne vil have mere sikkerhed i dine erhvervslokaler? Med dørtelefon får du fuld kontrol over hvem, der kommer ind og ud af lokalerne. Hvis du drømmer om et par nye dørtelefoner, så kan vi realisere din drøm. Vi har et stort udvalg og finder gerne det produkt, som passer dig og din virksomhed.

Vi går op i at lave individuelle løsninger, der matcher den enkelte kundes behov og ønsker. Vi er på forkant med den nyeste og mest innovative teknologi. Du kan derfor regne med, at du får et tilfredsstillende resultat. Der er et utal af muligheder, når det kommer til moderne porttelefoner. Vi har dørtelefoner med forskellige, brugervenlige designs, og masser af muligheder inden for audio- og videoindstillinger.

Stor kundetilfredshed

Vi er meget stolte over at have hele 4,8 stjerner ud af 5 på Google. Du skal derfor ikke være bange for at få en ubehagelig regning, når vi afslutter vores forløb. Vi har masser af gode og konkurrencedygtige priser, og det er ikke anderledes med vores dørtelefoner. Vi sørger for at finde et slutprodukt, som både tilfredsstiller dit behov, men som også passer til dit budget.

Med vores mange års erfaring i sikkerhedsbranchen kan vi love dig, at vi i kraft af vores høje faglighed altid tilbyder de bedste løsninger. Vi udbyder kun produkter i ordentlig kvalitet, som sikrer dig en stabil og forudsigelig drift. Vi hjælper gerne med projektering af opgaven, og vi er med inde over planlægning af montering og installation. Vi er altid klar med assistance og rådgivning. Hvis der en dag skulle opstå problemer med porttelefon-systemet, kan vi også tilbyde service og eftersyn.

Kontakt os for et gratis sikkerhedstjek

Hvis du gerne vil høre nærmere om vores forskellige dørtelefoner, så tag kontakt til os i dag. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os i vores telefontid på 30 30 30 18 eller send en mail til info@safety-laas.dk. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor i København NV. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar