Alarmsystemer

Vi leverer og installerer alarmsystemer i København til alle private og erhvervsdrivende

Hos Safety Låse & Sikring tilbyder vi hjælp til opsætning og installation af alarmsystemer til både private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavnsområdet. Hvis du ønsker at sikre din bolig eller dine erhvervslokaler mod indbrud, så tilbyder vi en bred vifte af alarmsystemer. Med over 17 års erfaring i branchen har vi den fornødne ekspertise til at hjælpe med både mindre og større opsætninger.

Der findes ikke en løsning, der passer til alle sager, og derfor tilpasser vi altid vores løsning og tilbud til den enkelte sag. Kontakt os derfor gerne på 30 30 30 18, skriv til os på info@safety-laas.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan tage en snak om dine behov og give dig et godt tilbud på alarmsystem.

Fordelene ved et alarmsystem

Et alarmsystem er en effektiv måde at forebygge indbrud og andre uheld på. Blandt vores nabolande har Danmark et af de højeste antal indbrud pr. 100.000 indbyggere, og det er derfor altid en god idé at sikre sig med et moderne alarmsystem. Det kan give dig tryghed og sikkerhed i din hverdag, og det kan potentielt også spare dig for penge på forsikringspræmien.

Der findes en række forskellige alarmsystemer, fra alarmer der larmer lokalt, alarmer der advarer dig og/eller dine naboer via f.eks. SMS eller anden notifikation samt alarmer, der har direkte forbindelse til alarmcentralen. Alt efter hvad dit behov er, kan det give mening med en større eller mindre løsning.

Alarmsystemer til private

Installation af alarmsystem i et privat hjem kan være med til at øge trygheden og sikkerheden for dig og din familie, både når I er hjemme eller hvis I skal være ude af boligen i længere tid. Det kan give en tidlig advarsel om indbruddet, og en støjende alarm er ofte et effektivt middel til at skræmme tyven væk, før de får stjålet noget.

Et alarmsystem i boligen kan i nogle tilfælde også være en god investering, da det kan betyde, at du sparer penge på din indboforsikring. Det skyldes, at flere forsikringsselskaber har tiltro til, at alarmsystemer er med til at forebygge indbrud.

Alarmsystemer til erhverv

Alarmsystemer til erhverv er typisk ekstra vigtige, fordi der for mange virksomheder er rigtig meget værdi samlet på lagre, kontorlokaler m.m. og i visse tilfælde også viden eller data, som ikke skal falde i tyvenes hænder. Et alarmsystem der f.eks. er forbundet til alarmcentralen kan være med til at sikre hurtig udrykning og forhindring af tyveriet, før det finder sted. Kombinerer du dit alarmsystem med videoovervågning er du godt garderet mod potentielle indbrud.

Få et uforpligtende tilbud på installation af alarmsystem

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem til dit hjem eller din virksomhed. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rette system, der passer både til dine individuelle behov og til dit budget.

Sidebar