Om Safety Låse & Sikring

En autoriseret låsesmed i København med omfattende erfaring

Vi er din låsesmed og professionelle samarbejdspartner

Vi er Safety Låse & Sikring, din professionelle låsesmed i København. Vi har en lang historik inden for større monteringsopgaver i Københavnsområdet. Vores omfattende erfaring dækker både over arbejde med boligselskaber, erhvervskunder og private.

Vi kan levere tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning, dørtelefoni, udskiftning af låse og meget, meget mere. Vi kombinerer ofte vores ydelser, så vi kan lave den optimale løsning for dig.

Vi er et kompetent fællesskab

Hos os får du altid personlig og faglig rådgivning. Vi går altid den enkelte kunde i møde og kigger på, hvad dine ønsker og behov er. Med vores særlige viden og vidtgående erfaringer kan vi tilbyde skræddersyede specialløsninger, som passer perfekt til dig. Alle vores flinke medarbejdere modtager løbende kompetenceudvikling. Når du møder personale fra Safety Låse & Sikring, kan du altid regne med, at vi er kompetente og de rette folk til opgaven.

De mange gode grunde til at vælge Safety Låse & Sikring

Uanset om du er privatperson, boligselskab eller en virksomhed, kan vi hjælpe. Vi bestræber os altid på at levere:

  • Troværdighed. Vi holder altid vores ord og aftaler.
  • Kvalitet. Vi leverer altid resultater i højeste kvalitet.
  • Gode priser. Hos os får du konkurrencedygtige og skarpe priser på alle ydelser.
  • Kundetilfredshed. Vi har kunden i fokus. Din mening er vigtig for os.

Vi elsker at tale med kunderne. Hvis du gerne vil høre mere om vores firma, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se mere om vores ydelser inden for:

Vi kører grønt

Hos Safety Låse & Sikring tager vi også ansvar for miljøet. Som en del af vores vej til en grønnere fremtid, er vi stolte over at meddele, at to af vores servicebiler nu kører på ren el, og vi løbende udskifter vores resterende bilpakke til ren el. Dette skridt mod en mere grøn hverdag afspejler vores engagement i miljøvenlige løsninger, både i vores service og vores daglige drift. Med disse elbiler reducerer vi vores klimaaftryk og bidrager til et renere København, mens vi fortsætter med at levere den bedste service til vores kunder.

Sidebar