Erhvervslivets professionelle rådgiver

En autoriseret låsesmed i København med omfattende erfaring

Få rådgivning til en sikringsløsning i din virksomhed

Vi er erhvervslivets låsepartner i København og på resten af Sjælland. Ligegyldigt om I skal have lavet et låsesystem, automatisk dørlukning, videoovervågning, porttelefoni eller noget femte, så kan vi finde en god løsning.

Erhvervslivets låseservice

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder faglig og kompetent vejledning igennem hele processen. Vi kan vejlede til valg af ADK, låsesystemer og meget andet. Alle vores medarbejdere modtager løbende kompetenceudvikling, og du kan stole på, at vi ved, hvad vi laver. Vi finder altid en skræddersyet løsning, så din virksomhed får optimalt udbytte af det nye sikkerhedssystem.

Når du vælger os til at lave dit næste låsesystem, så kan du regne med at:

  • Du får hjælp af et firma, som har troværdigheden i højsædet
  • Vi tilbyder kompetent og god service fra start til slut
  • Du får en skarp pris og total gennemsigtighed

Ståldør og sikkerhedsdør

Vi leverer sikkerhedsdøre og ståldøre blandt de absolut bedste døre på markedet, både hvad angår materiale, design og sikkerhed. Vi sikrer dermed din virksomhed et effektivt ekstra værn mod alt fra brand, indbrud, giftig røg, støj til træk.

Hos os får du professionel rådgivning samt montering, så du kan få den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Vi kan bl.a. levere og montere sikkerhedsdøre, der ligner og fungerer som en helt almindelig dør, men blot giver en ekstra tryghed grundet dens støjreducerende og unikke egenskaber. Kontakt os for at høre mere om vores mange løsninger.

Vi kender til godt samarbejde

Vi har daglige opgaver i store entrepriser, og vi ved hvordan, man får et godt samarbejde op at køre. Professionalisme er vigtigt for os, og vi holder altid vores ord. Vi løser opgaverne i samarbejde med dig, og vi gør alt hvad vi kan for, at processen er så gnidningsfri som muligt. Din tilfredshed er essentiel, og vi sørger for at etablere en god dialog, så vi er sikre på at imødekomme dine behov.

Vi har flere forskellige kompetenceområder, og kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Tjek af byggetegninger
  • Projektering af opgaven i sin helhed
  • Udarbejdelse af låsesystemer ud fra dørskema
  • Udfærdigelse af et samlet tilbud på levering og montering

Vi laver attraktive serviceaftaler

Gennem mange års erfaring med servicering af erhverv og boligselskaber kan vi tilbyde både skræddersyede og prædefinerede serviceaftaler, der kan imødekomme alle behov.

Det giver dig som kunde en ekstra tryghed og sikkerhed. Vi kan nemlig på den måde ud fra aftalte betingelser udfører service et aftalt antal gange pr. år, som sikrer din virksomhed mod nedbrud på installationer, låsesystemer, kameraer, batterier og andet, der ellers kan være dyrt i nyerhvervelse.

Vores løsninger er fuldt ud transparente og sikrer dig og din virksomhed på bedst mulig måde mod uheld, snavs og slitage.

Vi står klar

Udfyld kontaktformularen eller ring til os, hvis du vil vide mere om, hvordan Safety Låse & Sikring kan hjælpe din virksomhed. Vi sidder klar til at tage en snak med dig.

Sidebar