Installation af kodelåse i København og resten af Sjælland

Få installeret forsikringsgodkendte kodelåse til din hoveddør og yderdør

Kodelås til hoveddør efter dine ønsker og behov

Når du vælger Safety Låse & Sikring til at installere dine næste kodelåse, kan du regne med god service hele vejen igennem. Vi imødekommer alle dine ønsker og behov – også hvis du har specifikke krav. Vi inspicerer din bygning, og vi indberegner alle tænkelige faktorer, når vi rådgiver dig til valg af kodelås. Vi har et bredt udvalg, og vi giver dig gerne indblik i de forskellige produkters ulemper og fordele.

Med en moderne kodelås bliver den gammeldags nøgle gjort overflødig. Du indtaster bare koden, og så bliver døren låst op. Det kan især være smart i bygninger med meget trafik, hvor mange mennesker går ind og ud ad døren dagligt.

Forsikringsgodkendte kodelåse som passer alle behov

Vi laver kodelåse til hoveddør og yderdør i København og omegn, og vi kan også lave en dørlås med kode til din ejendom. Ligegyldigt om du er en erhvervsvirksomhed, et boligselskab eller noget helt tredje, kan vi finde en ideel løsning til dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og har på den måde opnået uvurderlig specialviden. Den viden anvender vi, når vi laver løsninger til dig.

Vi er professionelt firma, som går op i at overholde alle vores aftaler. Troværdighed er nemlig én af vores kerneværdier, og det vil du mærke, når vi samarbejder. Vi holder altid vores ord. Vi er stolte af at lave kvalitetsløsninger – hver gang! Med vores høje kvalitet kan vi sikre dig en stabil drift. Hvis der skulle opstå uventede problemer, kan du altid kontakte os. Så kommer vi forbi og servicerer dine kodelåse.

Modtag et uforpligtende tilbud på kodelåse til dit hjem

Vi laver altid en unik løsning til den enkelte kunde. Samtidig går vi meget op i at give en god pris, som passer til dit budget. Selvfølgelig afhænger prisen af, hvor omfattende udskiftningen er. Vi kan kontaktes telefonen 30 30 30 18 eller skrive en mail til info@safety-laas.dk.

Sidebar