Gratis sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek og rådgivning i forhold til din bolig

Er du usikker på, om din bolig er sikret mod indbrud? Har du brug for rådgivning til, hvilke tiltag som kan styrke sikkerheden? Hos Safety Låse & Sikring tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så du kan sikre, at din bolig er så sikker, som den kan være.

Det er altid bedre at forebygge end at vente med at kontakte, til uheldet allerede har været ude. Ring til os på 30 30 30 18, skriv til os på info@safety-laas.dk eller udfyld vores kontaktformular og book et gratis sikkerhedstjek af dit hjem.

Hvad består et gratis sikkerhedstjek af?

Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi din bolig med henblik på at identificere eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder, som indbrudstyve ville kunne drage nytte af. Sikkerhedstjekket afhænger selvfølgelig af din specifikke bolig, men vi kigger typisk på:

  • Døre og vinduer – Er de sikret mod indbrud eller lette at bryde op?
  • Låse – Er de stærke nok eller kan de ødelægges eller tvinges op?
  • Belysning – Er der god belysning både i hjemmet og udenfor, så tyven ikke kan gemme sig i mørket?

På baggrund af vores vurdering vil vi give dig konkret rådgivning til, hvordan du kan forbedre sikkerheden i din bolig.

Mange års erfaring

Safety Låse & Sikring er en autoriseret låsesmed med over 30 års erfaring i sikkerhedsbranchen. Vores mange års erfaring giver os en bred viden omkring ikke blot låsesystemer men sikkerhedssystemer og tyverisikring som helhed. Derfor kan du trygt regne med, at vores rådgivning er med til at sikre din bolig på den mest effektive måde.

Kontakt os for et gratis sikkerhedstjek

Bestil et besøg fra en professionel låsesmed og lad os rådgive dig omkring sikkerheden i din bolig.

Sidebar