Få installeret markedets bedste låsesystemer

Vi tilbyder salg og leasing af moderne og effektive låsesystemer til erhverv og private

Levering og installation af låsesystemer til private og erhverv

Ordentlige låsesystemer er en god investering for både virksomheder, institutioner og boligselskaber. Både indenfor og udenfor arbejdstid, er der mange gode grunde til at få sig et ordentligt låsesystem. Safety Låse & Sikring leverer nogle af markedets bedste løsninger inden for låsesystemer. Du kan regne med, at dine lokaler er sikre, når først vi har installeret.

Vi har et bredt udvalg af låsesystemer som også inkluderer dørlås med kode. Vi laver altid unikke løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes behov.

Vi forhandler og leasing af låsesystemer fra anerkendte mærker som:

Rådgivning om elektronisk låsesystem

Vi er eksperter inden for lås og sikring, og vi kan tilbyde kvalificeret vejledning og gode råd om køb og leasing. Mange forskellige faktorer kan spille ind, når du skal vælge låsesystem. Det rette låsesystem kan fx afhænge af den pågældende ejendoms størrelse og beliggenhed. Vores kompetente medarbejdere vil med glæde rådgive til det rette låsesystem.

Vi er meget bevidste om at finde løsninger, som er inden for dit budget. Vi overrasker dig aldrig med en ubehagelig faktura, når vores forløb er afsluttet. Selvfølgelig afhænger det endelig beløb af projektets omfang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et elektronisk låsesystem

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag. Vi sidder klar på telefonen 30 30 30 18, og vil med glæde tage en snak om dine muligheder. Du kan også skrive til info@safety-laas.dk, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Sidebar