Rådgivning til erhvervslivet i Storkøbenhavn


Erhvervslivets låseservice 
 
Safety Låse & Sikring kører i hele København og den brede omegn. Efter samtale rådgiver og vejleder vi fx i valg af ADK, Porttelefoni, Låsesystemer mm., så det opfylder jeres behov på absolut bedste vis. Hos Safety Låse & Sikring er vi kompetente og professionelle og sikrer de bedste løsninger hver gang.
​​​​​​​​​
Safety Låse & Sikring er erhvervslivets professionelle rådgiver

Med omfattende erfaring og løbende kompetenceudvikling af alle medarbejdere er vi Storkøbenhavns professionelle samarbejdspartner.

Vi hjælper erhvervslivet med alle former for sikringsopgaver. Vores ydelser omfatter bl.a:

- Adgangskontrol anlæg
- Videoovervågning
- Låsesystemer
- Automatisk dørautomatik og mekanisk dørlukker (ABDL)
- Porttelefoni


"Vi er vant til at arbejde sammen"

Med daglige opgaver på store entrepriser ved vi, at troværdighed, kompetence og ordholdenhed betyder alt. Vi løser opgaverne sammen med dig - og vi gør alt for, at samarbejdet kører så gnidningsfrit som muligt. Eksempler på vores kompetenceområder er:

- Projektering af hele opgaven
- Tjek af byggetegninger
- Udarbejdelse af låsesystemer udfra dørskema
- Udarbejdelse af samlet tilbud på montering og levering

Ring til os, hvis du vil høre mere om vores omfattende erfaring og om, hvordan Safety Låse og Sikring kan hjælpe din virksomhed. 

Projekktere 
 1. Videoovervågning/Porttelefoni
  Videoovervågning/Porttelefoni
  En præventiv løsning , da chancen for at blive identificeret i forbindelse med kriminelle handlinger øges betydeligt. Skal du have beskyttet din virksomhed? . Vi leverer individuelle løsninger i Storkøbenhavn.
 2. Dørautomatik | Automatisk døråbner
  Dørautomatik | Automatisk døråbner
  Dørautomatik betyder i al sin enkelthed, at en given dør åbner og lukker automatisk. Så ønsker du fx handicapvenlig indgang eller bare god service for dine kunder, så bør du overveje dørautomatik.
 3. Sikkerhedsgittere
  Sikkerhedsgittere
  Safety Låse & Sikring er specialister i sikkerhedsgitter. Vi tilbyder en professionel gittersikring, uanset hvad dine behov er. En gitterløsning kan benyttes som en ekstra tyverisikring af ejendomme og butiksvinduer.
 4. Adgangskontrol (ADK)
  Adgangskontrol (ADK)
  I de fleste virksomheder er der livlig aktivitet hele dagen - og alle skal kunne gå rundt så frit som muligt. Men dyrt udstyr og klassificeret materiale skal beskyttes mod tyveri. Et effektivt ADK system sikrer dette.
Safety Låse & Sikring
Erhvervslivets partner i Storkøbenhavn